Când ai găsit fericirea

Am început să scriu postarea asta acum vreo doi ani. Credeam ca sunt pe deplin capabilă să definesc fericirea dar acum când mă gândesc la asta cred că eram cu adevărat prostuţă. Să începem aşadar:

Ai fost vreodată așa de fericit încât  nu te poți abține să zâmbești? Să simți că emani bucurie prin pori? Că o simți prin toate oasele? Atunci ești norocos/norocoasă. Ai găsit-o.

Despre ce e vorba? Despre fericire. Vorbim de idealul uman, de momentul când toate lucrurile capătă sens, când îți dai în sfârșit seama de ce totul a fost cum a fost.

Dar hai să îți spun ceva: nu durează la infinit. Așa că trebuie să fii pregătit să renunți la ea și să o iei de la capăt. Să fii tu cel care îți creezi propria fericire și să nu o concentrezi într-un  lucru sau o persoană.

Pe măsură ce creștem, ar trebui să ne bazăm mai mult pe sufletele noastre și sa realizăm pentru ce bat ele. Pentru un scop, nu pentru o persoană. Pentru noi înșine. Să știm mai multe, să fim mai buni. Să ne îndeplinim idealurile în mod corect, să ne trăim viața frumos.

E important să știm să ne stabilim priorități și niciodată prioritățile noastre să nu fie oameni, ci fapte pentru că la sfârșitul zilei numărăm faptele bune, nu persoanele pe care le-am impresionat.

Încă rămân de acord cu finalul după tot acest timp. Sunt de acord și cu faptul că e nevoie de timp și experiențe acumulate ca să realizezi că fericirea e de fapt o călătorie și nu o destinație, iar scopul final este să lași ceva frumos în urmă.

img_20161113_192918_271P.S. Pentru mine fericirea înseamnă să îi știu bine pe cei pe care îi iubesc.

Cu drag,

A

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s