Viața în Vamă

După o vară caniculară în București, o mini-vacanță la Vama Veche este cea mai bună alegere. Aici timpul curge lent, vântul adie blând, tot ce auzi este sunetul mării și probabil cea mai mare grijă este unde să mănânci la prânz.

vamaveche18

Cred că la sfârșit de sezon, Vama Veche are ceva din nostalgia vremurilor în care încă era sălbatică, înainte de hotelurile de 4 stele, un loc în care oamenii veneau doar pentru plăcerea de a sta pe plajă și pentru a uita de haosul din orașe.

vamaveche14

Ca să ai o vacanță frumoasă în Vamă, trebuie să îți cauți un camping drăguț, care să te binedispună chiar și dimineața când te trezește căldura din cort. Recomand cu drag Sandalandala, un camping foarte colorat și vesel (plus că e foarte amuzant să arunci gunoiul „la găleată”).

pian-sandalandala1pian-sandalandala2sandalandalasandalandala2

Când ajungi pe plajă nu rămâne decât să îți întinzi prosopul pe nisip, cu pălăria pe frunte să începi o carte bună și să folosești crema cu protecție solară (asta dacă nu vrei amintiri amare de la mare).

andreiplesuelmiplant1elmiplant2palariedepaie

Ca să te odihnești în perioada în care soarele arde foarte tare, dar încă nu ți-e foame poți să te duci pe una din terasele cu etaj și să te bucuri de albastrul superb al mării.

vamavechevamaveche2vamaveche3vamaveche4vamaveche5

Tot ce mai rămâne e să te bucuri de starea de Vamă și să cutreieri locurile.

vamaveche6francesca-manaila01vamaveche9nisipvamaveche7vamaveche11vamaveche12vamaveche10vamaveche13vamaveche15vamaveche17vamaveche16vamaveche19

Cu drag,

Francesca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s