Soul Affairs recomandă:

1290017_573067816084408_1460531677_n

De 14 ani, Fundația Leaders creează programe menite să dezvolte potențialul de lider din fiecare dintre noi, Leadership Autentic sosind în Bacău pe 17-18 ianuarie Nivelul 1, respectiv 31 ianuarie-1 februarie Nivelul 2.

Leadership Autentic constă în 4 zile intense de training pe teme de leadership, comunicare, viziune și autocunoaștere. Mai mult, participanții vor beneficia de o sesiune de consiliere vocațională JVIS, testul ajutându-i pe elevi să se cunoască mai bine și să își construiască un viitor de succes. Astfel, în cele două weekend-uri, participanții își încep povestea unde vor vedea că totul este posibil și că fiecare dintre noi este un super-erou, tot ce trebuie să facă este să il conștientizeze și să îl dezvolte.

„Experiența Leaders de până acum m-a făcut să-mi lărgesc barierele gândirii. Niciodată nu m-am gândit la cât de importante sunt valorile și atitudinea în atingerea unui scop și nici cât de importantă este atenția, sincronizarea și concentrarea în crearea feedback-ului. Prin micile ‘’activități’’ am realizat că teoria este mult mai ușoară decât practica, iar răbdarea stă la baza tuturor. Mi-a făcut mare plăcere să particip și aș repeta experiența oricând.” Ioana Mariș

„Încă din prima zi am învățat foarte multe de la Elena și echipa ei! Ea a avut grijă ca fiecare din noi să înțeleagă ce este un lider, ce este o echipă, cât de importanți sunt fiecare! Tot ea ne-a învățat că nu există oameni perfecți și că toate defectele noastre le putem transforma în calități, ne-a învățat să fim responsabili, comunicativi, inovativi, oameni cu adevarat capabili să rezolve problemele din echipa lui, să îi motiveze și să îi învețe să fie la rândul lor lideri chiar mai buni decât el! Sunt convinsă că fiecare dintre noi a învățat ceva nou despre el însuși și că va încerca acum, după acest training, să îl exploateze la maxim! De la Elena am învățat să nu ne dăm bătuți și să perseverăm până când ne atingem cele mai înalte scopuri! Sunt convinsă că până la sfârșitul acestui training vom mai învăța foarte multe! Le sunt recunoscatoare Elenei și echipei ei pentru toate lucrurile pe care le-am învățat până acum și că am ajuns să mă descopăr pe mine ca o persoană mai bună și capabilă acum să facă tot ce își propune!” Evelina Cernat

Pentru noi, experiența Leadership Autentic a însemnat mai multă încredere în forțele proprii și mai multă ambiție. Cu siguranță, Leadership Autentic este un must-do în 2015 pentru orice licean cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.

Participarea la training se face pe bază de bursă (în total fiind disponibile doar 25), iar selecția se face pe baza aplicației de pe site: http://www.leaders.ro/programe/leadership-autentic/inscriete/ , deadline-ul fiind 10 ianuarie.

Prepare yourselves for an Autentic year!

Cu drag,
Andreea și Francesca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s